Промоутер Ломаченка хоче організувати бій з Макгрегором

Промоутер Василя Ломаченка Боб Арум хоче організувати поєдинок свого боксера американця Теренса Кроуфорда з ірландським бійцем змішаних єдиноборств Конором Макгрегором

Про це повідомляє Vrіnge.com.

Арум заявив, що хоче запропонувати Конору Макгрегору два поєдинки з чемпіоном світу WBO (Всесвітньої боксерської організації) у напівсередній вазі (до 66,7 кг) Теренсом Кроуфордом - за правилами боксу та змішаних єдиноборств.

"Зараз усі говорять про поєдинки з Макгрегором. Конор і сам каже про бої з Мейвезером і Пак’яо. А я б хотів, щоб з Макгрегором бився Кроуфорд. Причому, щоб провів з ним два бої - один за правилами боксу, а другий в ММА. Наскільки знаю, у Кроуфорда є якийсь борцівський досвід, є школа. Так що він не буде проти того, щоб битися з Макгрегором за правилами ММА. Так що нам теж є що запропонувати. Збираюся протягом найближчих днів зв'язатися з президентом UFC Дейною Вайтом", - сказав Арум.

Макгрегор вже виходив у боксерський ринг у серпні 2017 року та поступився нокаутом у десятому раунді американцю Флойду Мейвезеру.