В ОРДО керівника "академії" затримали за звинуваченням у замовленні вбивства керівників "міністерства освіти"

В окупованій частині Донецької області бойовики із "міноборони ДНР" повідомила про затримання "ректора" "Донбаської юридичної академії" Сергія Гончарова за звинуваченням в організації замовного вбивства

Про це повідомляє видання "Новости Донбасса".

"Через службові розбіжності злочинець зважився на фізичне усунення керівників міністерства освіти ДНР", - повідомили терористи "ДНР".

Псевдоправоохоронці заявляють, що ректор так званого вишу "скористався старими зв'язками в кримінальних колах" та винайняв кілера.

Терористи заявляють, нібито замовник передав виконавцю особисті дані, фотографії, адреси і маршрути пересування жертв, детально розповів про їх розпорядок дня і склав план вбивства. Щоб отримати винагороду, кілер повинен був надати Гончарову докази скоєного злочину, а потім негайно покинути підконтрольну терористам "ДНР" територію.

Журналісти видання "Новости Донбасса" зазначили, що в листопаді так звана акредитаційна колегія при "міністерстві освіти ДНР" відхилила заявку на акредитацію "Донбаської юридичної академії" через "виявлені порушення".

Скріншот з сайту терористів:

Довідка: "Донбаська юридична академія" була відкрита угрупованням "ДНР" в Донецьку в 2015 році. Вона позиціонувалася, як заклад з підготовки "кадрового резерву республіки". "Академією" опікувався тодішній вождь угруповання "ДНР" Олександр Захарченко.