На столичному Печерську не розминулися Fiat Doblo та Toyota Land Cruiser. Знесено електроопору

У суботу, 25 січня 2020 року, у Печерському районі міста Києва сталася карколомна ДТП за участю двох автівок. На перехресті вулиць Бойчука (колишня Кіквідзе) і Підвисоцького зіткнулися Fiat Doblo та Toyota Land Cruiser

Подробиці розповідають ВартовіЕспресо.

За попередніми даними, зі слів свідків, водій Фіата рухався по вулиці Підвисоцького і перетинав через перехрестя вулицю Бойчука, а в цей час керманич позашляховика Toyota, який рухався по вулиці Бойчука від Саперно-Слобідської, коли побачив, що траєкторії перетинаються, вирішив об'їхати фургон по зустрічній смузі, але все ж таки зачепив своїм правим боком лівий бік Фіата. На який сигнал світлофора рухався кожен з учасників ДТП - невідомо.

Після цього дотичного зіткнення керманич "японця" намагався повернутися у свою смугу руху, але не впорався з керуванням, позашляховик занесло і приблизно через 100 метрів Toyota виїхала на бордюрний камінь і врізалася у стовп.

Як зазначають очевидці, "Тойота" рухалася на дуже високій швидкості, адже після зіткнення на перехресті, позашляховик проїхав більше 100 метрів і ще на чималі швидкості врізався у стовп, через що електроопора впала і зависла на проводах, які знаходилися під напругою у 600 вольт.

Водій "Тойоти" отримав травми, адже, скоріше за все, він не скористався пасом безпеки і через це врізався головою у лобове скло. Тим не менше від госпіталізації він відмовився - медики швидкої надали йому допомогу на місці.

Відзначимо також, що через збитий стовп зупинився рух тролейбусів - наразі ремонтники займаються ліквідацією наслідків і відновленням електроживлення. Оскільки зайнято три смуги руху спостерігається ускладнення у русі на вулиці Бойчука в обох напрямках.

На місці працюють патрульні поліцейські.