У Києві заарештували іноземця, який обікрав машину Maruv

Столичні правоохоронці затримали чоловіка, який пограбував автомобіль співачки MARUV (Анни Корсун)

Про це повідомляє прес-служба прокуратури міста Києва.

"За клопотанням Київської місцевої прокуратури № 10 зловмиснику, який, за даними слідства, здійснив крадіжку з автомобіля в центрі столиці та викрав цінні речі відомої співачки, обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 2 місяці", - йдеться у повідомленні.

Наразі іноземцю повідомлено про підозру за ч. 5 ст. 185 КК України та судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі понад 630 тис. гривень.

Станом на 27 січня 2020 року заставу не внесено. Зловмиснику загрожує до 12 років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, що 11 січня 2020 року до поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Богдана Хмельницького невідома особа шляхом розбиття заднього скла в автомобілі викрала з салону сумку з грошима та коштовностями потерпілої.

За результатами розшукових заходів слідчі Шевченківського управління поліції ГУНП в м. Києві встановили чоловіка, причетного до цього злочину. Ним виявився громадянин Грузії, 1979 р.н. Під час обшуку в приватному будинку, де він тимчасово мешкав, правоохоронці вилучили золоті вироби, відеореєстратор, антени, зарядні пристрої, GPS Tracker, автомобільні брелки та сім-карти.

  • З авто співачки MARUV вкрали сумку із документами.