Акція протесту під ДБР: активісти виступили проти призначення Бабікова

Під стінами Державного бюро розслідувань проходить акція протесту проти призначення заступником керівника ДБР Олександра Бабікова, який захищав експрезидента Віктора Януковича

Про це повідомила кореспондент "Еспресо" Валерія Пашко.
 
"Під стінами ДБР зібралося кілька десятків людей. Зараз у стінах ДБР відбувається брифінг першого заступника голови ДБР Олександра Бабікова. Він був захисником Януковича, зокрема, у справі щодо незаконної зміни Конституції. Тому під ДБР зібралися і звичайні люди і родини Небесної сотні. Вони хочуть, щоб Олександра Бабікова звільнили. До того ж наголошують на тому, що його призначили незаконно. Адвокатська спільнота говорить, що він не може розглядати справи Майдану, адже був захисником Януковича. Також адвокатська спільнота зверталася до Володимира Зеленського, щоб він уникнув призначення Бабікова, проте поки цього не сталося", - зазначила Пашко.
 
Народний депутат з фракції "Голосу" Олександра Устінова на своїй сторінці у Facebook повідомила, що Бабіков знав про те, що стане заступником Державного бюро розслідувань ще до оголошення конкурсу.