Кривдник Джошуа пообіцяв Усику "важку ніч" у бою з Чісорою

Британський боксер Ділліан Вайт заявив, що на українця Олександра Усика чекає важке випробування у бою із його співвітчизником Дереком Чісорою

Про це повідомляє Sky Sports.

За словами Вайта, українцю не слід недооцінювати Дерека Чісору, який здатен створити йому великі проблеми, якщо буде у належній формі.

"Усик вважає, що зможе перехитрити Дерека, але коли Чісора буде в формі, а я в цьому впевнений, то він піднесе Олександру неприємний сюрприз. Усика чекає важка ніч, навіть якщо він виграє. Я прямо скажу Олександру: не варто недооцінювати Чісору. Якщо Дерек буде в формі, якщо він вийде мотивованим, то змусить тебе попрацювати", - сказав Вайт.

На думку британського боксера, Усик у першому поєдинку у надважкій вазі проти американця Чазза Візерспуна виглядав непереконливо.

"Я на сто відсотків упевнений, що Чісора може перемогти Усика і буду підтримувати його. Олександру було важко в бою з Чаззом Візерспуном. Добре, він перебоксував і перебігав його, але він викинув мільйон ударів. А Візерспун, можна сказати, вже пішов на пенсію перед їх боєм", - сказав Вайт, який перемагав на любительському рингу чинного чемпіона світу в надважкій вазі за версіями WBO (Всесвітньої боксерської організації), WBA (Всесвітньої боксерської асоціації) та IBF (Міжнародної боксерської федерації) британця Ентоні Джошуа.