Найбагатший боксер світу заважає бою Ломаченко - Лопес

Промоутер Василя Ломаченка Боб Арум розповів, що дата і місце проведення бою проти Теофімо Лопеса залежить від Сауля Альвареса

Про це повідомляє ES News в youtube.

"Ми зробимо цей бій в квітні або травні. Я чекаю цього з нетерпінням. Для мене це захопливий поєдинок. Одне з місць де можна провести поєдинок - це Madison Square Garden, Нью-Йорк, але люди з Вегаса також зацікавлені в цьому бою. Все залежить від Канело Альвареса. Чи буде Альварес проводити бій в районі Сінко де Майо (2 травня) в Лас-Вегасі чи він поїде до Японії і поб'ється з Рьотою Муратою в Токіо", - розповів промоутер.

Ломаченко є чемпіоном світу в легкій вазі (до 61,2 кг) за версіями WBC (Всесвітньої боксерської ради), WBA (Всесвітньої боксерської асоціації) та WBO (Всесвітньої боксерської організації). Американець Лопес володіє титулом IBF (Міжнародної боксерської федерації).

У 2019 році Альварес відправив в нокаут Сергія Ковальова, після чого завоював титул чемпіона світу в напівважкій вазі (до 76,2 кг). Мексиканець володіє титулами WBA (Всесвітньої боксерської асоціації), WBC (Всесвітньої боксерської ради) і IBF (Міжнародної боксерської федерації) в середній вазі (до 72,5 кг).

Журнал Forbes у 2019 році назвав Альвареса найбагатшим боксером світу, він заробив $94 млн.