Офіційний телевізійний оператор Ланет.TV як альтернатива платному супутниковому ТБ

Як дивитися українські канали після кодування супутникового сигналу та чому ТБ-онлайн – одна з кращих легальних альтернатив супутнику

Про це розповіли в прес-службі офіційного телевізійного оператора Ланет.TV.

Закодовані 28 січня 23 найпопулярніші телеканали, що входять до складу найбільших медіахолдингів України, будуть доступні в подальшому тільки за умови внесення щомісячної абонплати за пакет послуг, які надає офіційний телевізійний оператор. Безкоштовний перегляд ТБ-контенту за допомогою "тарілки" вже неможливий. Що ж робити? Є декілька варіантів дій, і один з них – скористатися послугами Ланет.TV.

Чим цей варіант вигідний? В Україні наразі існує всього два офіційних оператора супутникового телебачення, які пропонують користувачам різну кількість каналів за вартістю до 250 грн, залежно від пакета. І є ймовірність, що незабаром їхня вартість зросте. А для того, щоб оформити на них підписку, необхідно спочатку придбати новий тюнер, який коштує майже 1 000 грн, і скористатися послугами майстрів для його встановлення та налаштування.

Водночас відомий український провайдер Мережа Ланет пропонує користувачам дивитися телебачення через Інтернет без додаткових витрат – від 200 каналів у хорошій якості, при цьому їхній список постійно поповнюється. Вартість послуги залежить від обраного пакета. До речі, з цим сервісом у вас завжди буде доступ до каналу Еспресо.TV, адже він транслюється в усіх пакетах Ланет.TV.

Ланет.TV – це ОТТ сервіс, що надає можливість дивитися ТБ онлайн через Інтернет. Відеосигнал передається від провайдера контенту на пристрій користувача по мережах передачі даних, часто без контакту з оператором зв'язку. Перевагами такого сервісу є можливість переглядати шифровані канали та легально записувати їх на свій пристрій, можливість транскодування контенту в інші формати для перегляду на інших пристроях, а також можливість завантаження контенту на свій пристрій для перегляду в зручний час.

Які канали можна дивитися через Інтернет? З Ланет.TV ви зможете дивитися українські канали і після кодування супутника, і для цього достатньо лише мати доступ до Інтернету. Багато з них транслюються в якості HD та Full HD. Сервіс має інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, але за необхідності фахівці компанії допоможуть з вибором пакету та налаштуванням сервісу.

Користуючись послугами офіційного телевізійного оператора Ланет.TV, ви зможете дивитися онлайн СТБ, Новий канал, Інтер, 1+1, ICTV, Еспресо-ТВ, М1, М2, Ентер-фільм, 2+2, НЛО TV та інші українські канали.