Ексчемпіон світу пообіцяв Ломаченку проблеми у бою з Лопесом

Колишній чемпіон світу у напівсередній вазі Реджіс Прогрейс вважає американця Теофімо Лопеса найнебезпечнішим суперником для українця Василя Ломаченка

Про це повідомляє vringe.com.

За словами колишнього чемпіона світу WBA (Всесвітньої боксерської асоціації) у напівсередній вазі (до 63,5 кг) Реджіса Прогрейса, саме Лопес наразі є тим бійцем, який здатен створити Ломаченку найбільше проблем у бою за титул абсолютного чемпіона світу.

"Я думаю, це буде хороший бій. Але ви якось запитували - хто може перемогти Ломаченка зараз? І я сказав: ніхто. У 61,2 кг і нижче, я думаю, ніхто не зможе побити його зараз. Як на мене, єдиний, хто створить йому найбільше проблем, це Лопес. Через те, наскільки він вибуховий, просто крута сила", - сказав Прогрейс.

Попри це, американець заявив, що вважає фаворитом Ломаченка.

"Я вважаю, Лопес може здивувати його, якщо вдарить, але я все одно схиляюся в бік Ломаченка. Дуже важко перемогти такого бійця, як він, і з таким стилем, як у нього. З його рухами ногами, головою, ухилами від ударів", - пояснив Прогрейс.

Ломаченко є чемпіоном світу в легкій вазі за версіями WBC (Всесвітньої боксерської ради), WBA та WBO (Всесвітньої боксерської організації). Лопес володіє титулом IBF (Міжнародної боксерської федерації).