Менеджер МакГрегора відреагував на виклик абсолютного чемпіона з боксу

Менеджер бійця змішаних єдиноборств Конора МакГрегора Одді Аттар пообіцяв, що ірландець розгляне пропозицію Боба Арума про бій з американським боксером Теренсом Кроуфордом

Про це повідомляє Vringe.com.

За його словами, Конор МакГрегор зараз є найзатребуванішим бійцем світу і його команда розгляне усі пропозиції. В тому числі й заклик промоутера Боба Арума організувати два боя за правилами MMA та боксу між ірландцем та володарем титулу WBO (Всесвітньої боксерської організації) у напівлегкій вазі (до 66,7 кг) Теренсом Кроуфордом, який у 2017 році володів званням абсолютного чемпіона світу.

"Чудово бачити, що Боб Арум отямився. Він був одним з найбільших критиків, коли ми організовували бій Конора та Мейвезера. Зараз немає сумнівів, хто найпопулярніший боєць світу у єдиноборствах. Це свідчення зірковості та привабливості Конора. Найбільші зірки MMA і боксу викликають його на бій. Моє шанування їм усім. Ми розглянемо усі пропозиції", - сказав Аттар.

Конор МакГрегор вже виходив у боксерський ринг у серпні 2017 року та поступився нокаутом у десятому раунді американцю Флойду Мейвезеру.