"ЄС" виросла, а "Голос" просів: українці розповіли, кого б обрали на виборах у Раду

Поточні рейтинги партій "Слуга народу", ОПЗЖ і "Батьківщина" серед виборців залишилися близькими до їх результатів на виборах до Верховної Ради 21 липня

Тим часом, рівень підтримки "Європейської солідарності" виріс на чверть, а у "Голосу" просів більш, ніж на половину. Про це свідчать підсумки дослідження соціологічної служби Центру Разумкова, проведеного з 17 до 21 січня на замовлення OBOZREVATEL.

Так, згідно з результатами опитування, в разі, якби вибори до Верховної Ради України відбулися найближчої неділі, ті виборці, які мають намір піти на вибори і вже визначилися з вибором, найчастіше віддали б свій голос за:

Примітно, що у всіх макрорегіонах "Слуга народу" є лідером електоральних симпатій. У західному і центральному регіонах друге місце займає "Європейська солідарність", а третє – ВО "Батьківщина". У східному і південному регіонах другий показник має "Опозиційна платформа – За життя".

Під час проведеного опитування було враховано думку 2000 респондентів у віці від 18 років у всіх регіонах України, за винятком Криму і тимчасово окупованих територій Донецької і Луганської областей.

Вибірка репрезентує доросле населення країни за основними соціально-демографічними показниками. Її теоретична похибка не перевищує 2,3% з імовірністю 0,95.