Замах на життя кидком телефону, - Чорновол розповіла про звинувачення з боку ДБР

30 січня журналіст та колишній народний депутат Тетяна Чорновол розповіла подробиці дій ДБР та мету свого приходу на брифінг Бабікова

Про це колишній народний депутат Тетяна Чорновол розповіла у Facebook.

Тетяна Чорновол повідомила мету  приходу в ДБР на брифінг колишнього адвоката Януковича Бабікова, що отримав посаду першого заступника директора бюро.

"Конфіскація грошей Януковича - це справа мого життя, я цим пишаюся. Я мусила витягнути з вуст Бабікова запевнення, що він не буде повертати гроші Януковичу. Адже коли посадовець дає публічне зобов’язання, його це хоч трохи стримує в протилежних діях", - пояснила Чорновол.

"Є повний зал свідків, що спецназ ДБР накинувся на мене зненацька і виніс за двері. Один з них крикнув: "закривай двері!" І коли вони були причинені, мені бійцівським прийомом зумисне звернули ногу", - додала журналіст.

Колишній нардеп прокоментувала дії спецпризначенців:

"Який сенс був спецназу це робити? Зрозуміло, що я не могла нічим загрожувати Бабікову. Я спеціально показала вміст своє сумки спецназівцям, я була одягнена в облягаючу одежу і було видно, що я не маю зброї. Мене звинувачують в тому, що я збиралася вчинити замах на життя Бабікова шляхом кидання в нього… телефоном. Це геть щось нове в історії криміналістики. Це смішно до неможливості. До того ж, мені мій телефон дорогий, щоб ним розкидатися, і як доказ цьому - я навіть зберегла його під час нападу."