Не вмієш - не берись: У "Слузі народу" прокоментували скандальну пораду депутата Брагара

Заступниця голови фракції "Слуги народу" у Верховній Раді Євгенія Кравчук розкритикувала заяву нардепа Євгена Брагара, який порадив пенсіонерці продати собаку, щоб заплатити за газ

Про це Кравчук повідомила у facebook.

"Вчора під час ефіру на 112 каналі депутат з нашої фракції Євген Брагар дозволив собі абсолютно некоректне висловлювання в бік пенсіонерки, яка телефонувала в студію. Знаю, що Євген вже вибачився за свої слова. Хочу вірити, що він дійсно мав на увазі лише зловживання в отриманні субсидій та інших соціальних пільг тими, хто матеріально забезпечений. Депутатам-мільйонерам, які не соромились отримувати відшкодування за житло в Києві, привіт!", - написала Кравчук.

Також вона порадила Брагару займатися законодавчою роботою, а не ходити по ефірах.

"А ще вкотре переконуюсь: не вмієш - не берись. Або вчись. Не готовий до прямих ефірів - займайся законодавчою роботою. Від неучасті в ток-шоу ще жоден депутат не помер. Жарти про собак дійсно смішні. Критика - доречна. Сподіваюся, ця ситуація стане уроком для всіх, хто шукає швидкої популярності. Від імені керівництва фракції прошу вибачення у всіх, кого могли образити такі слова Євгена Брагара. Ми їх не підтримуємо, це не є і не може бути нашою позицією", зазначила Кравчук.