У Києві суд виніс вирок винуватцю "п'яного" ДТП із 5-ма постраждалими

Водія, який у 2017 році скоїв напідпитку ДТП, внаслідок якого постраждало п'ятеро людей, засудили до чотирьох років ув'язнення

Про це повідомляє Національна поліція.

Подія сталася у листопаді 2017 року. Водій Volkswagen виїхав на перехрестя Великої кільцевої дороги з вулицею Газопровідна, де зіткнувся з автомобілем Daewoo. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди два пасажири Volkswagen та три пасажири Daewoo отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості.

У ході досудового розслідування слідчі встановили, що водій Volkswagen перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння. Чоловіку оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України та суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Днями Подільський районний суд столиці призначив правопорушнику покарання у вигляді чотирьох років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк два роки.