"Дєдушка" і треш: "слуга" Богуцька образила вченого-соціолога, який коментував урядовий "перепис" населення

Нардеп від "Слуги народу" Єлизавета Богуцька назвала "дєдушкой" вченого-соціолога, професора Інституту соціології НАНУ Євгена Головаху, а його коментар щодо проведеного уряду підрахунку населення без опитування українців назвала "трешем"

Свою думку Богуцька виклала у Facebook.

"Стоїть зараз Дубілет у Шустера і якийсь Євген Іванович позаминулого століття. Стоїть майбутнє і минуле. Треш. І дєдушка намагається розповісти Дубілету, як правильно проводити достовірний перепис, якщо двері агентам не відчиняє 25% людей. Думаю, що він і телефоном кнопковим користується, а вдома дзвонить з дискового, який устромлений у спеціальну розетку", - написала Богуцька.

Дісталося від "слуги" і Юлії Тимошенко.

"Юлія Володимирівна теж за паперові трудові книжки. Без них країна не розвинеться. А в своєму "Новому курсі" була виключно за діджіталізацію. Навіть Льошу Жмеренецкого (нардеп-"слуга", фахівець із інформаційних технологій - ред.) юзала на предмет цифрового прориву. Королівська закотила до стелі очі. Кошмар. Який лютий совок головного мозку у противників сучасності", - додала Богуцька.