Два нових бразильці: "Шахтар" подав заявку на плей-оф Ліги Європи

У заявці "Шахтаря" на матчі плей-офф Ліги Європи знайшлось місце для двох бразильських півзахисників Майкона і Фернандо

Про це повідомляє з посиланням на УЄФА.

В порівнянні із заявкою "гірників" на груповий раунд Ліги чемпіонів, в заявочний лист на Лігу Європи потрапив бразильський хавбек Майкон, який залікував травму коліна, а також вінгер Фернандо, що повернувся з оренди в лісабонському "Спортінгу".

Виключив "Шахтар" з заявки захисника Богдана Бутка, на якого не розраховує тренерський штаб Луїша Каштру, а також Андрія Тотовицького і Андрія Борячука, які вже покинули донецьку команду в січні.

Немає серед заявлених на Лігу Європи і бразильця Веллінгтона Нема, який повернувся з оренди у бразильському "Флуміненсе" і нині працює з "гірниками" на навчально-тренувальному зборі в Туреччині.

Воротарі: 1. Олексій Шевченко, 30. Андрій Пятов, 51. Микита Турбаєвський, 81. Анатолій Трубін

Захисники: 4. Сергій Кривцов, 5. Давид Хочолава, 22. Микола Матвієнко, 31. Ісмаїлі, 77. Валерій Бондар, 87. Назарій Муравський, 98. Додо

Півзахисники: 6. Тарас Степаненко, 7. Тайсон, 8. Маркос Антоніо, 9. Дентіньо, 11. Марлос, 14. Тете, 15. Євген Коноплянка, 19. Манор Соломон, 20. Віктор Коваленко, 21. Алан Патрік, 27. Майкон, 28. Маркіньос Сіпріано, 50. Сергій Болбат, 75. Артем Бондаренко, 76. Олександр Піхальонок, 91. Михайло Мудрик, 99. Фернандо

Нападники: 10. Жуніор Мораес, 45. Данило Сікан