Нурмагомедов підозрює, що бій Макгрегора з нокаутом на 40-й секунді був договірним

Російський боєць змішаних єдиноборств Хабіб Нурмагомедов назвав перемогу ірландця Конора Макгергора над американцем Дональдом Серроне добре розіграною виставою

Про це повідомляє "Чемпіонат".

Чинний чемпіон UFC (Абсолютного бійцівського чемпіонату) у легкій вазі (до 70 кг) Хабіб Нурмагомедов заявив, що поєдинок Конора Макгрегора та Дональда Серроне 18 січня, в якому ірландець нокаутував американця за 40 сек. зі спортивної точки зору мало що важив.

"Я думаю, що саме цей бій договірним не був. Я так думаю, можу помилятися. Чому? Така велика організація, з такою великою історією - вони не будуть так ризикувати. Це був би великий удар по репутації", - сказав Нурмагомедов.

За його словами, Макгрегору навмисне підібрали слабкого суперника, через що бій перетворився на добре зрежисовану виставу.

"А ось з суперником вони вгадали, тому що цей суперник ніколи нічого серйозного не вигравав. Він може вигравати-вигравати, а як доходить до великого бою - він все зливає. Ментально, в психологічному плані він дуже слабка людина. Так буває. Не хочеться наводити приклад. Просто це, скажімо так, добре розіграний цирк", - сказав Нурмагомедов.