"Бажаю тобі народити сина": Кива відповів журналістці щодо листування з нібито Жириновським

4 лютого народний депутат від "ОПЗЖ" Ілля Кива прокоментував своє ймовірне спілкування з російським депутатом Жириновським під куполом Ради

Коментар у народного депатата від "ОПЗЖ" Іллі Киви взяли кореспонденти "Радіо Свобода".

Нардеп від "Опозиційної платформи - За життя Ілля Кива у коментарі Радіо Свобода не підтвердив і не заперечив інформацію про своє листування з лідером Ліберально-демократичної партії Росії, депутатом Державної думи Володимиром Жириновським.

"Я насправді парламентар європейської держави. І я за міжпарламентські взаємовідносини, які будуть зміцнювати мою країну та приносити користь моєму народу. Депутати російської Думи – це такі ж парламентарі", - заявив Кива.

У відповідь на питання, чи це він на відео, Кива сказав: "Чому я не визнаю? Я не заперечую, дорога моя. Можна ж підтверджувати, можна заперечувати, а можна – залишатися в нейтральній позиції".

Після зауваження журналістки Радіо Свобода, що Жириновський підтримує анексію Криму та бойовиків угруповань "ДНР" та "ЛНР" Кива сказав: "І що? З ними не потрібно розмовляти? Моя зброя як парламентаря – слово. Я повинен боротися в інтересах своєї країни. Боротися я повинен словом, переконанням, розмовою, пошуком компромісів. Вам це не подобається? Ви хочете, щоб ми далі всіх вбивали?"

Депутат Кива продовжував ухилятись від прямої відповіді на запит журналістки, насамкінець побажавши їй народити сина:

"Розумна та гарна дівчина, бажаю тобі народити сина."