Славетний боксер Мейвезер перешкоджає бою Ломаченка

Глава Top Rank Боб Арум звинуватив славетного боксера та промоутера Флойда Мейвезера у перешкоджанні організації бою українця Василя Ломаченка проти американця Джервонти Девіса

Про це повідомляє BoxingNews24.

За словами Боба Арума, Флойд Мейвезер, який є промоутером Джервонти Девіса, не дає згоди на його бій з чемпіоном світу WBA (Всесвітньої боксерської асоціації), WBO (Всесвітньої боксерської організації) та WBC (Всесвітньої боксерської ради) у легкій вазі (до 61,2 кг) Василем Ломаченком.

"Флойд знає, що коли він буде готовий, ми влаштуємо бій Ломаченко - Девіс, але Флойд - боксер, на відміну від Едді Хірна. Він не хоче, щоб його хлопець Джервонта Девіс бився з Ломаченком, поки він не буде впевнений, що той готовий", - пояснив Арум.

Водночас, він заявив, що Девіс заслуговує на бій з українцем більше, ніж інший американець - Девін Хейні, кар’єрою якого займається британський промоутер Едді Хірн.

"Хейні повинен довести, що здатний битися на рівні Ломаченка. Прямо зараз я дивлюся на Хейні та бачу десять легковаговиків, які перевершують його. Чому, тільки через те, що Хірн вклав в нього гроші, усі раптом стали вважати його зіркою? Девіс більш технічно оснащений, ніж Хейні та видає захопливі бої", - вважає Арум.