До фракції "Слуга народу" увійшов новий нардеп замість Венедіктової

5 лютого народний депутат Олександр Санченко увійшов до складу депутатської фракції політичної партії "Слуга народу"

Про це під час відкриття ранкового засідання Верховної Ради повідомив голова ВР Дмитро Разумков, передає Еспресо.TV.

"Згідно з поданою заявою та відповідно до частини 3 статті 60 регламенту Верховної Ради України, повідомляю про входження народного депутата Санченка Олександра Володимировича до складу депутатської фракції політичної партії "Слуга народу" Верховної Ради дев’ятого скликання" - сказав Дмитро Разумков.

Довідка: Санченко Олександр Володимирович народився у 1988 році у Сумах. 

2014 року став ініціатором і координатором Молодіжної мобілізаційної Кампанії "Твій Голос", яка працює на збільшення активності голосування молоді на виборах.

У березні 2015 разом з Олександром Корнієнком заснував громадську організацію «Біржа молодіжних проектів» і став її президентом.

З 2016 - експерт Реанімаційного пакету реформ в групі з молодіжної політики. Колишній заступник начальника відділу молодіжних програм та комунікацій Київського молодіжного центру. У тому ж 2016 році отримав диплом лауреата премії Київського міського голови за особливі досягнення молоді в розбудові столиці в номінації "Внесок у розвиток молодіжного руху".

2017 року увійшов до Громадської Ради Держмолодьжитла і став її головою. Того ж року, заснував соціальне підприємство для українських ЗВО "StudentON".

З 17 січня 2020 року - народний депутат 9 скликання, 137 номер у списку партії “Слуга народу”.

Був помічником депутата Верховної Ради 8 скликання Олексія Скрипника від "Самопомочі" на громадських засадах.