Окупанти під Щастям вдарили по позиціям ЗСУ керованою протитанковою ракетою

5 лютого окупаційні війська РФ обстрілювали позиції ООС з 120 мм мінометів в районі Оріхового, неподалік Золотого-4 в зоні розведення, по українським позиціям неподалік Щастя випустили керовану протитанкову ракету

Про це повідомили в щоденному зведенні прес-служби Міноборони України.

Російсько-окупаційні війська станом на 12.30 обстріляли захисників Новотроїцького, Широкиного, Мар’їнки, Щастя та в зоні розведення неподалік Оріхового.

“Щодо обстановки упродовж поточної доби станом на 12.30. Уночі та під ранок російсько-окупаційні війська зі станкових і ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї з боку Докучаєвська двічі відкривали вогонь по захисниках Новотроїцького. З такого ж озброєння після 7-ї ранку противник пів години обстрілював опорні пункти підрозділів Об’єднаних сил неподалік Широкиного” - повідомив речник.

Близько 11-ї години окупанти з гранатометів різних систем та стрілецької зброї вели вогонь на підступах до Мар’їнки, а також випустили чотири міни 120-го калібру по позиціях українських військових в районі Оріхового.

Після тривалого періоду тиші обліковано ворожий обстріл поблизу населеного пункту Щастя, де противник випустив одну протитанкову керовану ракету.

Речник повідомив, що втрат з українського боку немає.