У Києві Subaru Forester зі стріляниною тікав від поліції, є затриманий, - ЗМІ

Вночі 6 лютого в Дарницькому районі міста Києва сталася погоня: 4 патрульних машини переслідували втікачів, що намагались таранити інші машини та їхали по зустрічці

Про це повідомляє "Інформатор".

Журналісти дізнались, що водій та пасажир автомобіля Subaru Forester влаштували погоню. Порушники встигли об'їхати лівий берег міста від Бориспільської до Південного мосту і в зворотний бік, а на вулиці Гмирі чоловік, який був за кермом, не впорався з керуванням і вилетів на узбіччя.

Повідомляється, що це сталось о пів на першу ночі.

Коли Subaru опинилася на узбіччі, двоє чоловіків покинули салон і намагалися втекти від поліції. Одного з них оперативно затримали правоохоронці. Другий тікав від співробітників поліції через двори, при цьому жителі сусідніх будинків повідомили нам, що бачили його і чули постріли. За попередньою інформацією, порушник стріляв у повітря. Але патрульні ніяк не прокоментували ці припущення, лише підтвердили, що постріли були і в результаті ніхто не постраждав.

Також відомо, що під час погоні на вулиці Єлизавети Чавдар Forester зачепив автомобіль співробітників поліції Mitsubishi Outlander і намагався врізатися в ще одну машину, виїхавши на зустрічну смугу. Попередньо, водій кросовера був п'яний.

Відео - "Інформатор":