Міськрада Мукачева просить Зеленського ввести в місто Нацгвардію через стрілянину на вулиці

Міська рада Мукачева звернулась до президента України Володимира Зеленського і попросила ввести в місто Нацгвардію через стрілянину, яка сталася в місті

Про це повідомляє  Mukachevo.net.

"Мукачівська міська змушена звернутися до Вас за особистим втручанням через вкрай загрозливу криміногенну ситуацію, яка склалася в нашому місті. Підтвердженням цього є черговий зухвалий інцидент із застосуванням вогнепальної зброї, внаслідок чого госпіталізовано двох людей із вогнепальними пораненнями", - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що міська рада також просить змінити керівництво управління міської поліції, посилити його особового складу, посилити матеріально-технічне забезпечення поліції Мукачева сучасними засобами, автотранспортом і екіпіровкою.

"Тому звертаємося із закликом про надання Мукачеву невідкладної і дієвої правоохоронної допомоги, яка б передбачала: проведення оперативного і профілактичного відпрацювання міста спеціальними підрозділами Національної поліції та Національної гвардії, із залученням висококваліфікованих, досвідчених працівників з кримінального блоку. Термін такого відпрацювання, обсяги залучених сил і засобів мають бути достатніми, щоб різко зламати негативні криміногенні явища у Мукачеві, виявити і знешкодити їх джерела", - йдеться у зверненні.

У міськраді зазначили, що Мукачево не потрібно вважати особливим осередком злочинності. Проблеми з правопорушеннями, у тому числі кримінальними,  такі, як в інших містах країни.