"Ліверпуль" відмовився від повернення славетного футболіста

Англійський "Ліверпуль" не збирається підписувати контракт зі славетним півзахисником Стівеном Джеррардом, щоб той отримав золоту медаль АПЛ

Про це повідомляє Soocer Laduma.

Генеральний директор "Ліверпуля" Пітер Мур відповів на прохання уболівальників команди про підписання екс-хавбека клубу Стівена Джеррарда для того, щоб він отримав медаль переможця Прем'єр-ліги.

"Ми всі любимо Стіві Джі, і ми дуже пишаємося його тренерською кар'єрою, але я продовжую бачити це "підпишіть з ним 5-денний контракт, щоб він отримав медаль", але так просто не робиться. Важлива хімія в роздягальні. Ви можете собі це уявити? Ви повинні прибрати гравця, сказати йому: "Ти не отримаєш медаль". Це не працює так, що ми роздамо це всім підряд. У нас є команда, правильно? Крім того, ви не можете підписати гравця, коли вона укомплектована", - сказав Мур.

Стівен Джеррард виступав за "Ліверпуль" з 1998 по 2015 рік та був багаторічним капітаном команди. У складі англійського клубу він став переможцем Ліги чемпіонів, двічі вигравав Кубок і Суперкубок країни, тричі ставав володарем Кубка англійської ліги, двічі перемагав у Суперкубку УЄФА і виграв Кубок УЄФА.

"Ліверпуль" лідирує в АПЛ з відривом в 22 очка від другого місця, на якому розташувався "Манчестер Сіті". Востаннє "червоні" вигравали чемпіонат у 1989-му році.