Антикорупційний суд зобов'язав екснардепа Микитася носити електронний браслет до 14 квітня

12 лютого, слідчий суддя Вищого антикорупційного суду продовжив строк дії обов'язків, покладених на експрезидента державної корпорації "Укрбуд" Максима Микитася ще на 2 місяці

Про це повідомляє пресслужба ВАКС.

"Підозрюваний зобов'язаний виконувати покладені на нього раніше зобов'язання. Зокрема: не залишати місце проживання без дозволу слідчого, прокурора, слідчого судді або суду; утримуватися від спілкування з іншими підозрюваними і свідками в цьому кримінальному провадженні; здати на зберігання до відповідного підрозділу Державної міграційної служби свій паспорт (паспорти) для виїзду за кордон, інші документи, що дають право виїзду за кордон, а також носити електронний засіб контролю (браслет)", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, експрезидента "Укрбуду" підозрюють у привласненні майна Національної гвардії України.
За версією слідства, ГУ Нацгвардії України та компанія-забудовник уклали угоду, за якою на території колишньої військової частини мали збудувати житловий комплекс. Натомість, Нацгвардія мала отримати там 50 квартир та 30 паркомісць. Проте, у 2016-2017 роках, сторони уклали додаткові угоди, за якими Нацгвардія відмовилась від квартир та паркомісць на Печерську в обмін на 65 квартир у будинку на околиці Києва. Як потім встановила проведена експертиза, вартість квартир на околиці на 81 635 448 грн менша за ту, в яку оцінили квартири на Печерську.