Авіакатастрофа в Ірані: МАУ та аеропорт "Бориспіль" закладуть сквер пам’яті жертв рейсу PS752

Авіакомпанія МАУ спільно з Міжнародним аеропортом "Бориспіль" закладуть сквер пам’яті жертв авіакатастрофи в небі Ірану 17 лютого

Про це повідомляє Fly UIA.

"17 лютого минає 40 діб з моменту трагічної загибелі пасажирів та екіпажу рейсу PS752. У цю сумну дату авіакомпанія МАУ спільно з Міжнародним аеропортом "Бориспіль" закладуть сквер пам’яті жертв авіакатастрофи в небі Ірану. На місці майбутнього скверу з меморіалом буде встановлено пам'ятний камінь", - йдеться у повідомленні.

На захід запрошені родини та близькі загиблих українців, посли і представники дипломатичних місій Канади, Ірану, Швеції, Німеччини, Великої Британії та Афганістану – країн, що також втратили громадян, – а також співробітники аеропорту "Бориспіль", представників державних органів і громадських організацій України.

Монумент пам'яті буде зведено дещо згодом за результатами відкритого конкурсу серед сучасних скульпторів.

Захід відбудеться з 12:00 до 13:00  у Міжнародному аеропорту "Бориспіль" між Терміналом D і VIP Терміналом.

Трансфер для представників ЗМІ до аеропорту "Бориспіль" й назад до Києва забезпечується організаторами. Місце збору: станція метро "Харківська" (автобус чекатиме на спуску з естакади в напрямку Борисполя). Відправлення автобуса об 11:00.