Справа Шеремета: "Слідчі "кошмарять" допитами студентів щодо Дугарь", - адвокат

На думку адвоката, сторона обвинувачення хоче показати схильність Яни Дугарь до пропуску лекцій і семінарів, а відтак і схильність самовільно залишати закриту військову частину в зоні АТО в 2016 році

Про це адвокат Яни Дугарь Віталій Коломієць заявив у Facebook.

"По Яні Дугарь слідчі і опера почали кошмарити допитами і "дружніми бесідами" студентів і викладачів Львівського Університету щодо схильності Яни до пропусків занять", - написав він.

За словами адвоката, раніше МВС хотіло запустити "інформаційну мульку", що Яна самовільно залишала військову частину аж на 20 днів (в 2019), а тому алібі за 2016 сумнівне.

Але нова спроба сторони звинувачення не спрацювала, бо вказані у судовому засіданні 08.01.2020 дати "самоволки" припадають на вихідні, святкові, виклики на навчання та дорогу в офіційній відпустці (згідно закону +2дні).

"Тепер хочуть показати схильність Яни до пропуску лекцій і семінарів, а віддак і схильність самовільно залишати закриту військову частину в зоні АТО в 2016 році", - заявив Коломієць.

Адвокат підзахистної підкреслив, що Яна Дугарь а одна з двох студентів з найкращою відвідуваністю по основних предметах.

Він додав, що чергове судове засідання в апеляції по Яні відбудеться о 10.00, 14.02.2020 (п'ятниця), Солом'янська площа, 2а.