Коломойський відкрив два підприємства з виробництва зброї, - ЗМІ

Олігархи Ігор Коломойський та Геннадій Боголюбов - серед кінцевих бенефіціарних власників 2 підприємств, у яких основний вид діяльності - виробництво зброї та боєприпасів

Про це повідомляє івано-франківське видання MEGA, ця інформація підтверджується у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.

ТОВ "Таргет-М" зареєстроване за адресою м. Дрогобич, вул. Бориславська, 82 (Львівська область). За цією ж адресою зареєстроване ПАТ "НПК-Галичина" Коломойського.

ТОВ "Рокіт-М" зареєстроване за адресою м. Надвірна, вул. Майданська, 5 (Івано-Франківська область). За цією ж адресою зареєстроване ПАТ "Нафтохімік Прикарпаття", серед кінцевих бенефіціарів якого - Коломойський і Боголюбов.

90% обох компаній належить відповідному нафтопереробному заводу, 10% – "Грей Фокс Інтернешнл ЛЛС" з Делрей Біч штату Флорида США.

Кінцевими бенефіціарними власниками обох компаній значаться Боголюбов та Коломойський.

Серед видів діяльності - зокрема, виробництво зброї та боєприпасів (основний), діяльність посередників, що спеціалізуються в торгівлі іншими товарами, обслуговування систем безпеки.