Домівка під час Євро-2020: як виглядає готель в Бухаресті, де базуватиметься збірна України. ФОТОФАКТ

4-х зірковий готель "Каро" стане домівкою для збірної України під час Євро-2020

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Українську асоціацію футболу.

Комплекс розташований на відстані 5-х км від центру румунської столиці Бухареста. Налічує 190 номерів, близько 70-ти з яких буде винаймати українська делегація. У національної команди буде окремий вхід до будівлі. Один із ресторанів готелю буде цілодобово зарезервований для української команди, так само і зал для теоретичних занять, а також кімната з екіпіруванням та масажні. 

У номерах футболістів будуть присутні: кавова машина, Bluetooth-динамік і міні-планшет "Розумний дім", що дозволяє регулювати яскравість численних світлових пристроїв, замовляти прибирання, рум-сервіс чи вибирати функцію "Не турбувати". 

"Уважний персонал готелю на чолі з операційним директором Міхаєм Замфіром обіцяє зробити все, аби збірна України не відчувала потреби ні в чому, гарантуючи привітність та ексклюзивний сервіс. Пан Міхай уже вчить українську, гостинно запрошуючи нашою рідною: "Ласкаво просимо, збірна України!" - йдеться у заяві УАФ.

Фінальна частина Євро-2020 пройде з 12 червня по 12 липня. Суперниками збірної України у груповому етапі стануть національні команди Нідерландів та Австрії. Ще один суперник стане відомий у березні.