Ізраїльські літаки атакували склади з боєприпасами в районі Дамаска

Пізно ввечері 13 лютого в сирійських ЗМІ з'явилися повідомлення про те, що у зв'язку з атакою іноземних літаків була активована система ППО в районі Дамаску

Сирійське інформаційне агентство SANA з посиланням на джерело в армії Сирії передало, що близько 23:45 ракети були запущені з ізраїльської частини Голанських висот, інформує Newsru.co.il.

Декілька ракет було збито силами ППО. Про потерпілих або заподіяний матеріальний збиток офіційними джерелами не повідомлялося. Прес-служба Армії оборони Ізраїлю повідомлення, що надходять з Сирії, не коментує.

У ніч на 14 лютого організація The Syrian Observatory for Human Rights, що базується в Лондоні, повідомила, що були атаковані об'єкти проіранських сил. Зокрема, був завданий удар по складу з іранською зброєю.

Телеканал "Аль-Арабія" передає, що було атаковано п'ять цілей, у тому числі ракетні склади біля аеропорту Дамаску. Відзначається, що удари були завдані через декілька годин після того, як зброю було вивантажено в аеропорту Дамаску і вивезено на вантажівках на склади.