Після всієї цієї "Санта-Барбари" з імпічментом я хочу почати наші відносини з чистого аркуша, - Зеленський про можливий візит до США

Президент України Володимир Зеленський під час Мюнхенського безпекового форуму закликав главу Білого дому Дональда Трампа зустрітися та почати відносини з "чистого аркушу"

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

За словами Зеленського, він хоче приїхати в США і почати відносини "з чистого аркуша" після скандалу навколо імпічменту Трампа.

"Після всієї цієї "Санта-Барбари" про імпічмент, я хочу приїхати і з чистого аркуша почати наші відносини, щоб ми домовилися, підписали якісь контракти, домовилися про стратегічні речі, інвестиційні речі. Підготуймо пакет цих документів і зустріньмося. Тому зараз м'яч на боці президента США, але ми завжди раді бачити всіх в Україні, тому я готовий запросити і запрошую президента Трампа до Києва", - сказав Зеленський.

Президент України висловив упевненість в тому, що його візит до Білого дому і зустріч із Дональдом Трампом відбудеться, а також запросив президента США до Києва.

"Я впевнений, що це відбудеться. Останнього разу, коли у мене була зустріч з держсекретарем США Помпео, ми говорили про це, і говорили, що я дуже хотів би, щоб мій візит в Америку був чимось особливим для двох країн. З якимось дуже важливим результатом для двох країн. Чимось вигідним для двох країн, - сказав Зеленський.