У Житомирі через коронавірус ізолюють китайців, які будують трасу Київ – Чоп

У Житомирі ізолюють китайських будівельників, які беруть участь у реконструкції траси Київ – Чоп

Про це повідомляє прес-служба Житомирської облдержадміністрації.

Про це йшлося 15 лютого на засіданні тимчасової епідеміологічної комісії щодо захисту жителів області від коронавірусу COVID-19.

"Авіарейсом з Дубаю в Україну повертається частина працівників китайської компанії Sinohydro Corporation Limited (SCL) після святкування китайського Нового року для продовження будівництва об’їзної автодороги навколо Житомира. За даними Державної міграційної служби, до виїзду за кордон близько 40 працівників з КНР працювали на вказаному об’єкті. На засіданні тимчасової епідеміологічної комісії із запобігання розповсюдженню нового коронавірусу повідомили, що з цих 40 осіб 16 не їздили у Китай, а залишалися на території України", - йдеться у повідомленні.

За даними управління Державної міграційної служби в Житомирській області, 13 лютого з Китаю на Житомирщину прибув один працівник, якого оглянули медики. Керівництво компанії, яка будує дорогу, ухвалило рішення ізолювати цього працівника на 14 днів.

"Надалі усі інші працівники, які прибудуть з Китаю, будуть ізольовані. Протягом двох тижнів за ними будуть спостерігати медики”, - повідомили в ОДА.