Синоптик Наталка Діденко розповіла про потепління у понеділок

У понеділок, 17 лютого, на більшій частині території України очікується потепління до +5 +13 градусів

Про це синоптик Еспресо.TV Наталка Діденко повідомила у facebook.

"Циклон Victoria із кількома центрами, потужний і активний, не дає оговтатися мешканцям західного узбережжя Європи, Великій Британії, Нідерландам, Бельгії, країнам Скандинавії, Балтії від сильного, часом ураганного вітру. Циклон такий масштабний, що його штурханину відчуємо завтра й ми, українці. Пориви південно-західного вітру можуть  досягати в Україні штормових. Пришийте до капелюхів резиночки, як в дитинстві до рукавичок", - порадила Наталка Діденко.

За її словами, понеділок, не зважаючи на вітер, обіцяє бути теплим. Денна температура повітря у більшості областей підвищиться до +5+13 градусів. Хіба що в східних областях ще затримається холодніша повітряна маса: найближчої ночі аж до -5-9 градусів, а завтра вдень +1+4 градуси.

"Опади - малоймовірні, сонце матиме більше шансів. Та й пора, бо вже навіть не те, що календарна зима, а й лютий перевалив через середину. У Києві понеділок, як весняна пташка - ніби й сіренька, але співатиме тепло та пурхатиме жваво: вдень +6+9 градусів, рвучкий вітерець, без опадів", - написала Наталка Діденко.