59-річна українка перемогла на міжнародних змаганнях з Counter Strike

59-річна українка Тетяна Силенко, в складі кіберспортивної команди Ageless Shooters, перемогла на міжнародному турнірі з Counter Strike

Про це повідомляє #шотам.

Тетяна Силенко, яка за фахом інженер-механік бродильних виробництв, на відбір до команди Ageless Shooters (Стрільці, що не старіють) потрапила випадково, спочатку навіть не знала про яку гру йдеться, але потім зрозуміла що Counter Strike приносить їй задоволення. 

У кіберспортивну команду входять лише геймери віком 55+, тренування проходять по три години і п’ять разів на тиждень.

"Все життя вважала комп’ютерні ігри чимось жахливим, зараз страшенно прикро, що не грала. Це відмінна профілактика Альцгеймера, плюс виділяється адреналін, прокачуються судини", - зізнається Тетяна Силенко.

Ageless Shooters створили за ініціативи благодійного фонду "Життєлюб" та компанії Lenovo. Середній вік українських гравців складає 59 років. Колектив складається з п’ятьох осіб основного складу й двох у резерві.

Перше міжнародне змагання за участі Ageless Shooters відбулося у вересні 2019 року, на популярному фестивалі Comic Con, це була товариська зустріч Україна – Швеція, де чемпіони світу шведи програли українцям з рахунком 16:1.