Блохін назвав причину провалу в "Динамо"

Колишній головний тренер "Динамо" Олег Блохін назвав причиною невдачі у київському клубі нестачу часу на побудову нової команди

Про це Блохін заявив у шоу "ТаТоТаке" на YouTube.

За словами Блохіна, у київському клубі йому забракло часу, аби побудувати конкурентноздатну команду.

"Я угробив "Динамо? Це говорять, що я угробив. У мене не вийшло, тому що не вистачило часу. Команда опускалася на третє- четверте місця і нижче, а той же "Реал" де був? Він опускався? Опускався. "Манчестер Юнайтед" опускається? Опускається. Команда не може постійно бути на певному рівні", - впевнений Блохін.

На переконання володаря "Золотого м’яча-1975", на побудову команди необхідно два-три роки.

"Скільки б Лобановський створював цю команду? Як він говорив, від двох до трьох років створюється команда. Мені просто не вистачило часу. Луческу виганяли з "Шахтаря"? Виганяли. Я розумію, куди я приходив, що ця команда повинна бути тільки на першому місці. Але не розчистивши чогось і не купивши когось ти не можеш створити команду. Ти ж не факір. Просто не вистачило часу", - пояснив Блохін, який тренував "Динамо" з 2012 до 2014 року.

У сезоні 2013/14 кияни показали найгірший результат за час виступів в чемпіонаті України та вперше залишилися без медалей і опустилися на четверте місце.