Блохін пояснив, чому пересувався у інвалідному візку на фіналі Ліги Європи

Колишній головний тренер "Динамо" та збірної України Олег Блохін розповів, що пересувався на інвалідному візку під час фіналу Ліги Європи через операцію на спині

Про це Блохін заявив у інтерв’ю шоу "ТаТоТаке" в YouTube.

За словами Блохіна, він опинився в інвалідному візку у Баку під час фіналу Ліги Європи між англійськими "Челсі" та "Арсеналом" через операцію на спині.

"Це великий футбол, наслідки навантажень. Грижа перекрила нерв, я вже ходити не міг. Тому довелося робити операцію. Після неї лікарі сказали обійтися без навантаження. Менше ходити. Та й довго йти я не міг, ще не відійшов після операції. Мусив робити паузи, щоб не навантажувати спину. Побачили мене на візку. Але ж я проїхав якихось 50 м, встав і пішов. Якщо б ви поглянули на наших хлопців-однолітків – комусь суглоби поміняли, комусь коліна, диски. Але це нормально, це професійний спорт", - пояснив Блохін.

Олег Блохін - один з найкращих українських футболістів у історії. Він провів 432 матчі за "Динамо" і забив 215 голів. Головним досягненням Блохіна на тренерській посаді є вихід збірної України до 1/4 фіналу чемпіонату світу-2006 у Німеччині.