Буду, як Мохаммед Алі: Ф’юрі не бачить сенсу продовжувати кар’єру після перемоги над Вайлдером

Британський важковаговик Тайсон Ф’юрі пообіцяв завершити кар’єру у разі перемоги над чемпіоном світу WBC зі США Деонтеєм Вайлдером

Про це повідомляє ESPN у twitter. 

За словами Тайсона Ф’юрі, якщо він переможе Деонтея Вайлдера, то отримає останній пояс, яким він не володів у надважкій вазі - WBC (Всесвітньої боксерської ради) і завершить кар’єру.

"Коли я поб'ю Вайлдера, то гру буде завершено. Я виграю кожен пояс, який тільки можливо виграти: від другорядного до великого. Двічі виграю пояс The Ring, ставши другою такою людиною в історії - після Мохаммеда Алі. Тому мені не потрібно більше битися. Який сенс, що я від цього отримаю? Я буду щасливою людиною, буду просто жити нормальним життям. Хочу, щоб мене залишили в спокої", - сказав Ф'юрі.

Бій-реванш між Ф’юрі та Вайлдером відбудеться 22 лютого у Лас-Вегасі (США). У першому поєдинку в грудні 2018 року було зафіксовано нічию.

Тайсон Ф’юрі у 2015 році переміг Володимира Кличка та відібрав у нього титули чемпіона світу WBO (Всесвітньої боксерської організації), WBA (Всесвітньої боксерської асоціації) та IBF (Міжнародної боксерської федерації). Пізніше британець втратив титули через дискваліфікацію за вживання заборонених препаратів.