Екскапітан МЮ заявив, що УЄФА "вбиватиме" "Манчестер Сіті" у матчі з "Реалом"

Колишній капітан "Манчестер Юнайтед" Гарі Невілл переконаний, що УЄФА зробить все можливе, аби дискваліфікований з єврокубків "Манчестер Сіті" не вийшов до чвертьфіналу Ліги чемпіонів у нинішньому сезоні

Про це повідомляє Sky Sports.

За словами Гарі Невілла, УЄФА зробить все, аби дискваліфікований на два сезони з єврокубків "Манчестер Сіті", у нинішній Лізі чемпіонів не пройшов "Реал" у 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.

"УЄФА буде відчайдушно хотіти, щоб "Реал" обіграв "Манчестер Сіті" в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Ви можете собі уявити, щоб УЄФА віддав кубок в Стамбулі гравцеві "Манчестер Сіті"? Перше питання, яке Гвардіолі зададуть після гри буде: "Чесна чи це була перемога?" і "Чи повинні були ви перемагати в цьому змаганні?" Я думаю, що УЄФА потрібно вивести "Сіті" з єврокубків прямо зараз", - сказав Невілла.

Водночас, він переконаний, що "Манчестер Сіті" виграє в УЄФА в судах і дискваліфікацію буде скасовано.

"Вважаю, що" Манчестер Сіті "вирішить ситуацію з фінансовим fair play. У мене немає впевненості в тому, що УЄФА зможе зробити все правильно. Я не вірю в них взагалі і думаю, що це безнадійна організація, яка просто застосовує безладні дисциплінарні санкції . Мені здається, що "Манчестер Сіті" виграє у них суд. Так, на якийсь час клуб застрягне в судах, але я думаю, що в підсумку вони виграють" - переконаний Невілл.

Перший матч 1/8 фіналу між "Реалом" та "Манчестер Сіті" відбудеться 26 лютого у Мадриді.