У Києві чоловік за допомогою евакуатора викрав Mersedes: слідчі виявили у викрадача арсенал зброї

У Києві під час обшуку у викрадача Mersedes слідчі виявили арсенал зброї та боєприпасів

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

"До столичної поліції від киянки надійшло повідомлення про те, що на вулиці Єжи Ґедройця викрали її авто. На виклик виїхала слідчо-оперативна група Голосіївського управління поліції та патрульні. Як розповіла начальник слідчого відділення Голосіївського управління поліції Маріанна Комендант, поліцейські опитали потерпілу, переглянули відео з камер спостереження та встановили, що зловмисник викрав Mersedes за допомогою евакуатора", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці встановили маршрут, за яким їхав евакуатор, і виявили гаражний кооператив, де чоловік сховав іномарку. Зловмисника - 30-річного раніше не судимого киянина - затримали.

 Поліцейські Голосіївського управління із залученням спецпризначенців полку № 1 провели обшук за місцем проживання зловмисника. Під час слідчої дії правоохоронці виявили й вилучили зброю різного калібру, боєприпаси до неї, запал від гранати, державні номерні знаки, документи на транспортні засоби із явними ознаками підробки, а також пристрій для створення магнітних карток. Речові докази направлені на відповідні експертизи.

Зловмиснику загрожує до семи років позбавлення волі. Судом вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.
Правоохоронці встановлюють походження зброї та мотиви її зберігання. Перевіряється причетність підозрюваного до скоєння інших злочинів на території столиці.