"Миротворець" обіцяє занести до свого "чистилища" організаторів акцій проти евакуйованих українців з Китаю

Усі виявлені провокатори і організатори акцій проти надання допомоги нашим співгромадянам, які повернулися з Китаю будуть занесені у "чистилище" сайту "Миротворець"

Про це "Миротворець" повідомив у Twitter.

Всі виявлені провокатори і організатори акцій проти надання допомоги нашим співгромадянам, які повернулися сьогодні з Китаю, будуть занесені у "Чистилище" сайту "Миротворець". Суспільство має знати їх в обличчя. Просимо ЗМІ долучитися до виявлення тих, хто цілеспрямовано підбурює людей до скоєння цього злочину", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, жителі селища міського типу Нові Санжари у Полтавській області протестують проти завезення до них евакуйованих із Китаю людей, вони перекрили дорогу й палили шини, а також вступили у сутички з поліцейськими.

  • 20 лютого у Нових Санжарах, де сталися сутички через новини про евакуацію туди людей з Китаю, вивели на вулиці військову техніку, зокрема БТР
  • Депутати Новосанжарської селищної ради звернулись до президента України, очільників МОЗ та МВС та свого нардепа про неможливість прийняти у медичному центрі Нацгвардії на карантин евакуйованих з Китаю
  • За словами журналіста-очевидця, в Нових Санжарах ходить чутка про 3 тис. спецпризначенців, стягнутих під селище.
  • Автобуси з евакуйованими з Китаю заїхали до санаторію у Нових Санжарах.