Демократ-"соціаліст" Берні Сандерс заперечує, що Росія робить його президентом США

За даними джерел у Вашингтоні, Росія нібито працює над тим, аби зробити схильного до ідей державного соціалізму 78-річного сенатора Берні Сандерса головним висуванцем від Демократичної партії на президентських виборах 2020 року й забезпечити йому подальшу перемогу. Сам він відкидає подібні звинувачення та вважає Путіна "самодержавним тираном"

Про це із посиланням на Washington Post передає Еспресо.TV.

"Якщо відверто, то мене не хвилює, кого Путін  хотів би бачити президентом. Моє послання Путіну абсолютно чітке: "Тримайтеся подалі від американських виборів, і, ставши президентом, я цього доб'юся",- зазначив політик.

Він наголосив, що в цьому він відрізняється від чинного президента-республіканця.

"На відміну від Дональда Трампа, я не вважаю Володимира Путіна своїм другом. Він самодержавний тиран, який намагається зруйнувати демократію і придушити інакомислення в Росії", - озвучив свою точку зору Сандерс.

Також сенатор звинував Кремль у спробі роз'єднати й пересварити між собою американських виборців.

"Найжахливіше з того, що вони роблять - а я бачив деякі з їхніх твітів і іншого - це те, що вони намагаються розділити нас. Вони намагаються посіяти хаос, вони намагаються викликати взаємну ворожнечу в Америці", - заявив Сандерс під час спілкування з журналістами у Каліфорнії.