"Вважаю уряд і Мінекономіки суперефективними": Милованов заявив про "турборежим якісних змін"

Міністр розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства Тимофій Милованов вважає діяльність уряду Олексія Гончарука суперефективною

Про це він написав у Facebook.

"Нашій команді Мінекономіки є чим пишатися: ми стартували детінізацію ринку землі та наводимо лад у землеустрої, ліквідували тіньовий ринок спирту та проводимо демонополізацію галузі, пришвидшили приватизацію, розширюємо програми підтримки та розвитку для бізнесу (підтримка агро, кредити мікро та малому бізнесу), проактивні програми просування експорту, підвищуємо захист людей у трудових відносинах", - написав Милованов.

Він вважає цей уряд та міністерство економіки суперефективними.

"Ми представили стратегію економічного зростання на цьому тижні, де продемонстрували своє чітке бачення: українці мають бути заможними, мають мати гідну оплату праці та роботу своєї мрії", - написав міністр.

Він додав,що для цього потрібні інвестиції. Не просто “гроші в економіку”, але ті ресурси завдяки яким міністерство створить нові робочі місця, щоб "усі заробляли більше та жили краще".

"Адже беззаперечний пріоритет держави - це її громадяни.Турборежим якісних змін має зберігатися". - підсумував Милованов.