Коронавірус: На півночі Китаю вводять 14-денний карантин для іноземців з Південної Кореї та Японії

На північному сході Китаю у місті Ціндао, провінція Шаньдунь, ввели 14-денний карантин у зв'язку зі збільшенням кількості заражених на COVID-19 у Південній Кореї

Про це повідомляє китайське державне агенство Global Times.

Влада китайського міста Ціндао, в якому проживає близько 100 тис. південнокорейців вирішила впровадити більш жорстку політику профілактики епідемій через загострення коронавірусу в Південній Кореї.

Влада просить усіх іноземних відвідувачів або пройти 14-денний домашній карантин або залишитися в призначених готелях, оскільки кількість заражених вірусом COVID-19 у Південній Кореї зросла вдесятеро менш ніж за тиждень.

Станом на ранок 25 лютого у Південній Кореї, за даними міністерства охорони здоров'я країни, було 893 випадки зараження коронавірусом та 8 смертей. 

За даними уряду Ціндао, 4 категорії людей будуть піддані карантину та будуть поставлені під спостереження, якщо вони дістануться Циндао: ті, хто перебував в епідемічній зоні із симптомами лихоманки чи дихальних проблем; ті, хто мав контакт з носіями вірусу; ті, хто подорожував разом з інфікованими, і ті, у кого під час огляду на місці виявлено лихоманку або проблеми з диханням.