Усик відсутній у планах Джошуа на найближчі три боя

Промоутер Ентоні Джошуа Едді Хірн заявив, що українця Олександра Усика немає серед трьох наступних суперників британського боксера

Про це повідомляє Sky Sports.

За словами Едді Хірна, спочатку Джошуа проведе обов’язковий захист титулу IBF (Міжнародної боксерської федерації) проти болгарина Кубрата Пулєва, далі зустрінеться з переможцем другого реваншу між британцем Тайсоном Ф’юрі та американцем Деонтеєм Вайлдером, а потім вийде на ринг проти ще одного бійця з Великої Британії - Ділліана Вайта.

"Коли ми говоримо про боксерів топ-5, то всі хочуть битися з Ділліаном Вайтом. Він тимчасовий чемпіон WBC. Не було зрозуміло, коли він отримає статус обов'язкового претендента. Але президент Ради Маурісіо Сулейман все роз'яснив і заявив, що це буде десь в лютому 2021 року. Виходить, якщо все піде за планом, то Вайт поб'ється з переможцем бою Джошуа - Ф'юрі", - сказав Хірн.

Олександр Усик є офіційним претендентом на титул WBO (Всесвітньої боксерської організації), яким володіє Ентоні Джошуа. Також британець є чемпіоном світу за версіями IBF та WBA (Всесвітньої боксерської асоціації). Титул WBC (Всесвітньої боксерської ради) належить іншому британцю - Тайсону Ф’юрі.