Уже все довів: батько закликав Ф'юрі піти з боксу

Джон Ф'юрі закликав сина, Тайсона Ф'юрі, завершити кар'єру, після перемоги над Деонтеєм Вайлдером

Про це повідомляє youtube-канал Good Morning Britain.

23 лютого у американському Лас-Вегасі чемпіон світу у надважкій вазі за версією WBC (Всесвітньої боксерської ради) Деонтей Вайлдер програв бій-реванш Тайсону Ф'юрі. Американець поступився британцю технічним нокаутом в 7-му раунді. Батько Тайсона Ф'юрі вважає, що тепер сину час завершити кар'єру.

"Я хочу, щоб мій син завершив кар'єру. Він всім все довів. Це був важкий виклик для нього. Він зробив досить. Я хочу, щоб він пішов зараз. Думаю, він і сам розглядає такий варіант. Він не міг би домогтися більшого. Вже досить. Він віддав усього себе", - сказав батько боксера.

Джон Ф'юрі також розповів, що знаменитий боксер ледь не спився до смерті, під час не найкращих моментів боксерської кар'єри.

"Чесно кажучи, я досі намагаюся вщипнути себе, адже в тій ситуації, в якій він був два роки тому, надії практично не було. Він упав так низько, відкотився так далеко назад, я не думав, що він коли-небудь повернеться. Те були темні часи. Він був людиною, який мало не спився до смерті, намагаючись втекти від реальності, він їв усе підряд як не в себе", - сказав Ф'юрі-старший.