Відомий український бренд презентував весняну колекцію

Успішна та стильна, розкішна і романтична - така жінка надихає дизайнерів бренду CAT ORANGE - українського виробника жіночого одягу

Якісні тканини та український крій: бренд має власний дизайнерський центр та виробництво. Впродовж 15 років CAT ORANGE працює із перевіреними виробниками тканин. Це вбрання - для ділових панянок, які дотримуються дрес-коду, але прагнуть виглядати модно та елегантно. Він зручний та універсальний, бо підійде як для офісу, так і прогулянок, - стверджує поціновувачка бренду, співачка та блогерка Марія Бурмака:

“Цей бренд пропонує, щоб це було і до фігури, і різноманіття кольорів, і різноманіття різних кроїв. Тому для сучасних жінок, для тих, хто хоче виглядати гарно і не витрачати багато часу на підготовку - це просто прекрасний вибір”

Нова, весняна колекція одягу від  CAT ORANGE - це теплі кашемірові пальта, вечірні сукні для романтичних зустрічей і світських подій, ділові костюми, спідниці та блузки. А також - повсякденні платтячка з натуральних тканин. Ці деталі створюють одяг, який підкреслює красу фігури української жінки, зауважує Марія Бурмака: 

“Я - українська жінка, 40+, яка має українську фігуру. Я знаю свою фігуру, і мені часто складно в магазинах, коли до мене підбігають і починають казати: “Поміряйте це, поміряйте те”, - а я бачу, що мені воно не пасує, і я в незручній ситуації. Тут дуже подобається те, що ти приходиш, і тобі зразу пропонують те, що тобі пасує! Це професійний підхід!”

Фірмові речі прекрасно поєднуються між собою, тому у фірмових магазинах бренду можна підібрати кілька комплектів одягу, і потім вдало їх міксувати. До того ж, одразу можна вкоротити куплену річ абсолютно безкоштовно. І, як приємний додаток, у магазинах CAT ORANGE  щотижня нові надходження. Аби постійні клієнтки могли поповнити свій гардероб новинкою у будь-який момент, коли з'явиться необхідність. А головне - бажання!