Ексфутболіст збірної України назвав головну "біду" Шевченка перед Євро-2020

Колишній півзахисник збірної України Євген Левченко заявив, що головною проблемою головного тренера національної команди Андрія Шевченка є атакувальна лінія

Про це повідомляє "Команда 1".

На думку Левченка, найсуттєвішою для збірної України перед Євро-2020 є проблема в атакувальній лінії, через травми Романа Яремчука, Андрія Ярмоленка, дискваліфікацію Артема Бесєдіна та брак ігрової практики у Олександра Зінченка, Руслана Малиновського та Євгена Коноплянки.

"Зінченко, Малиновський, Коноплянка грають не так багато, як того хотілося б. Ярмоленко і Яремчук травмовані. Ці всі виконавці ставлять темп всій команді. Залишається тільки вірити, що ситуація якомога швидше виправиться і збірна України до Євро-2020 підійде у всеозброєнні", - сказав Левченко.

Він також висловив сподівання, що Яремчук після одужання набере форму, у якій він перебував перед травмою.

"У Яремчука простій всього 2-3 місяці. Тим більше, що перед травмою форма Романа була мало не ідеальною. Я сподіваюся на його молодий організм, на його характер і на те, що форвард швидко зможе набрати свій максимум", - зазначив Левченко, який провів за збірну України 9 матчів.