Олімпійська чемпіонка вимагає від російського біатлоніста вибачень за допінг

Триразова олімпійська чемпіонка з Німеччини Каті Вільгельм чекає від російського біатлоніста Олександра Логінова вибачень за вживання допінгу

Про це повідомляє T-Online.

За словами Вільгельм, росіянину, у номері якого в готелі під час чемпіонату світу в Антхольці (Італія) було проведено обшуки, слід давно вибачитися, за те що він раніше вживав допінг.

"Я не знаю, чому був проведений обшук. Таке можна робити, тільки якщо існую якісь вагомі докази. Може, це налякає деяких сильніше, ніж допінг-тест WADA? Це попередження для всіх. Чого я досі чекаю, так це каяття або вибачення Логінова. На змаганнях це теж позначиться позитивно. Може, він чогось не розумів або у нього не було злих намірів" - сказала Вільгельм.

За словами олімпійської чемпіонки Солт-Лейк-Сіті-2002 та Турину-2006, її здивувала перемогла Логінова на чемпіонаті світу в спринті, адже впродовж сезону він не демонстрував таких високих результатів.

"Його результати здивували, бо в попередні тижні він не виступав так блискуче. Не варто що-небудь припускати. Хоча деякий неприємний післясмак все одно залишається", - зазначила німкеня.

Олександр Логінов у 2015 - 2016 роках відбував дискваліфікацію за вживання допінгу.