"Скільки себе пам'ятаю, мене звільняють", - Гончарук прокоментував чутки про відставку

26 лютого на брифінгу щодо засідання уряду прем'єр-міністр Олексій Гончарук прокоментував чутки про можливе призначення Сергія Тігіпка на свою посаду

Про це повідомляє Еспресо.TV.

"Я, скільки себе пам'ятаю, мене звільняють, тому я звик до таких запитань", - відповів прем'єр-міністр Олексій Гончарук на прохання прокоментувати чутки про відставку.

Він додав, що уряд працює в нормальному звичному режимі.

"Кожен день ми наступаємо на хвіст якійсь корупційній "лавочці". Сьогодні говорили з хлопцями з земельного кадастру, вони там революцію готують на наступному тижні. Тому для мене звична вже поява подібної інформації в ЗМІ", - зауважив прем'єр.

"Ні, ніяких заяв я звісно (про відставку, - ред.) не писав, з президентом подібних тем не обговорював, пана Сергія Тігіпка я дійсно бачив, я з ним зустрічався, як і з багатьма іншими. Я за останній місяць подивився близько 20 осіб. Нам дійсно потрібно підсилення радниками, можливо, на якусь посаду в уряді. Людей, які дійсно розуміють, що таке промисловість, тому спілкування було з багатьма людьми. Більше мені коментувати немає чого", - заявив олексій Гончарук.