Завжди пам'ятаю про Путіна, - Чорновол розповіла, чому знімає відео з автоматом

Колишній нардеп та журналіст Тетяна Чорновол заявила, що знімає відео у червоній сукні і з автоматом через те, що треба знати, що на кордоні стоїть Путін і завжди намагається скористатися внутрішніми проблемами України

Про це Тетяна Чорновол розповіла у відеотрансляції на Facebook-сторінці Еспресо.TV.

Відповідаючи на питання, чому вона знімає відео з автоматом, Чорновол відповіла: "Якось милиці не пасують до червоної сукні. По-друге, з автоматом я по вулиці не ходжу. Він в мене лежить, як і належить вдома в сейфі. Тим паче у своїх відео, я розкрила суть цього автомату".

Вона розказала, що ці відео - це певні поради революціонерам.

"Я в цьому плані маю дуже великий досвід, ветеран трьох революції. Зараз пішла фактично в четверту, по суті, чим зараз займаюсь.Тому я зараз вирішила систематизувати цей досвід, на основі своїх прикладів, зробити такі лекції, але в рамках цих лекцій чітко сказала, що автомат немає стосунку до українських Майданів", - сказала Чорновол.

Екснардепка зазначила, що Майдани не якась там війна - це виправлення народом власних помилок.

"Народ приходить на вибори, приводить до влади, наприклад, бандитів Януковича, а потім виходить на Майдан і виправляє помилки. Це не війна і тому насилля там бути не може. А чому я з автоматом? Тому що. я завжди пам'ятаю про Путіна і завжди,вирішуючи наші внутрішньодержавні проблеми, треба знати, що на кордоні стоїть Путін та завжди намагається цим скористатися. Тому, я з автоматом", - підсумувала Чорновол.